Saturday, May 7, 2011

PRODUK NDZ KOSMETIK


SABUN NDZ
- Bersihkan muka dengan sabun sambil diurut perlahan2 selama 1 minit
- Ulangi langkah diatas sebanyak 3-5 setiap kali anda cuci muka


KRIM SIANG & MALAM
- Sapukan krim selepas wajah dikeringkan secara menyeluruh dan tipis
- Ulangi cara pemakaian diatas 3-5 kali sehari setiap kali selepas mencuci muka (hanya untuk peringkat awal)
- Bagi wajah yg bermasalah jeragat yg serius, penggunaan krim digalakkan berulang kali walaupon tanpa dicuci lagi pd waktu siang (berulangkali tapi tipis)


KRIM SIANG/ DAY CREAM
- Mengandungi vitamin E
- Melindungi drpd pancaran matahari

KRIM PERAWAT/ MAGIC CREAM
- Bagi kulit yg sensitif digalakkan menyapu krim perawat bagi mengelakkan alahan pd kulit
- Boleh digunakan sebelum/ semasa penggunaan krim uv whitening
- Juga sesuai untuk kulit bermasalah spt jerawat, gatal2, kudis & kurap.
- Gunakan secara berasingan.



SCRUB PEMBERSIH
- Menanggalkan bintik2 hitam yg degil
- cuci muka spt biasa
- Sapu scrub kemuka merata biarkan 1/2 minit kering di wajah kemudian dioleskan dgn hujung jari mengikut putaran jam.



TONER ALOEVERA
- Mengecilkan pori2
- Mencerahkan kulit muka
- Menyegarkan kulit muka
- Sebaiknya digunakan selepas penggunaan scrub

5 comments:

  1. Assalamualaikum. . saya dah try NDZ ny dah sebulan. .alhamdulillah ,sgt memuaskan hati. .saya teringin nak cuba magic krim sebab muka saya mudah naik jerawat sebelum ni. .jadi,saya nak tanya,info di atas ada menyatakan pakai berasingan. .mcm mane 2 yea? saya x brape phm laa. .adkh magic cream 2 xblh pkai skali sekiranya sudah pakai cream dlm 1 set dgn sbun tu?

    ReplyDelete
  2. wassalam, krim perawat hanya disapu pd kwsn yg bermasalah aje. juz tepek kt jerawat. pastu ley sapu krim uv kat seluruh muka.

    ReplyDelete
  3. Sukses terus ya untuk bisnis kosmetiknya. Semoga laris manis terus.

    kosmetik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi jengah kat cni ya ;-)

      Delete
  4. Sy da pkai ndz da lama...tapi bwah mata x skta masih itam....mcm mna yup....

    ReplyDelete